marți, 19 martie 2013

DESPRE PROIECT - Bun venit ! - Platforma Web Tineret, Cultura si Voluntariat

http://evsgj.blogspot.ro/Asociația Dorna Tismana A.D.T. alaturi de partenerii sai au demarat procesul de promovare si informare actiuni culturale de tineret si Voluntariat dezvoltand Platforma web Tineret, Cultura si Voluntariat.

Aceasta platforma web-online dezvoltata isi propune sa sprijine procesul de promovare a proiectelor de tineret si culturale oferind informatii relevante despre acestea in scopul sustinerii si consilierii cator mai multi tineri potentiali beneficiari.









DESPRE PROIECT


 
Dat fiind faptul ca anul 2013 este desemnat de către Comisia Europeană drept „Anul european al cetăţenilor” prezentul proiect on-line prin intermediul platformei Web Tineret, Cultura si Voluntariat isi propune sa promoveze si stimuleze cetățenia activa ca si model de BUNA PRACTICA, având in vedere ca „Fiecare cetatean in parte este o valoare in sine” acesta are posibilitatea si este invitat sa-si prezinte proiectele, inițiativele, acțiunile si activitățile culturale, de tineret si voluntariat care arata cat de plina de viața si de culoare este Europa, precum si modul in care Europa este trăita si experimentata dincolo de frontierele naționale.

In plus reprezentanții instituțiilor publice locale, culturale, organizații ale societatii civile prin intermediul platformei Web Tineret, Cultura si Voluntariat au ocazia de a prezenta proiectele, programele, inițiative, activitati, acțiuni culturale, de tineret si voluntariat precum si exemple din activitatea lor de zi cu zi care consolidează Europa si contribuie la dezvoltarea conștiinței civice europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu